06 214 729 20 info@bouke-pt.nl

Missie en Werkwijze

PERSONAL TRAINER HILVERSUM,

tAKE YOUR BODY AND HEALTH SERIOUSLY.  

Jouw gezondheid staat centraal in mijn coachingstraject. Ik stem mijn adviezen zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke situatie en gezondheid.

Hoe ziet een coachingstraject bij personal trainer Hilversum eruit? 

Stap 1. Fitcheck met Personal Trainer Bouke 

Tijdens de fitcheck meten personal trainer Hilversum Bouke en u een aantal gezondheidsmarkers die inzicht geven in uw gezondheid. Naast subjectieve waarden is het raadzaam om objectieve gegevens te verzamelen die informatie geven over uw gezondheidstoestand. Dergelijke metingen kunnen waardevolle informatie opleveren om te bepalen hoe goed het lichaam functioneert of om te zien of bepaalde waarden uit balans zijn. Het kan bijvoorbeeld helpen om afwijkingen in bloeddruk, hartslag en zuurstofverbruik vast te stellen om te bepalen of er onderliggende aandoeningen zijn. Tijdens de fitcheck meet Personal Trainer Hilversum een aantal waarden:

  • Bloeddruk 
  • Rusthartslag 
  • Hartslagvariabiliteit 
  • Omtrekmaten 
  • Vet%  
  • Gewicht 
  • BMI 

Stap 2. Intakegesprek met Personal trainer Bouke 

Vanuit de fitcheck en de vragenlijst die je hebt ingevuld stellen Personal trainer Hilversum en jij samen doelen op in een persoonlijk gesprek. We bespreken ook waarom dit doel zo belangrijk voor je is, hoe je slaapt, welke stressoren je ervaart in je dagelijks leven, wat je al gedaan hebt om je doel te bereiken, etcetera.  

Na het gesprek bepalen we samen of we een goede ‘match’ zijn om een samenwerking aan te gaan. 

Stap 3. Start traject met Personal trainer Bouke  

We richten een traject in wat voldoet aan jouw wensen.  Ik stel een plan voor je op waarmee we op een verantwoorde en duurzame manier naar je doel gaan toe werken. 

Onder het kopje ‘tarieven’ kan je meer informatie vinden over de mogelijkheden.  

Personal

Trainer    Hilversum

Gezonder en fitter worden?

Gratis Fitcheck bij Personal trainer Hilversum?

De fitcheck bestaat uit:

\

Meten gezondheidsmarkers. We meten hierbij je bloeddruk, rusthartslag, HRV, gewicht omtrekmaten.

\

Advies op gebied van voeding, training en lifestyle hoe je het beste naar jou doel toe kunt werken.

\

Samen kijken naar mogelijke vervolgstappen.

SNEL VET VERLIEZEN ZONDER DIEET?

Download dit voedingsplan die na 1 week al resultaat oplevert.

Na het volgen van de voedingsregels en het voedingsschema kan je 1% lichaamsgewicht aan vet kwijt raken op een gezonde manier zonder hongergevoel

 

Bouke Personal Training Hilversum

Wat klanten zeggen

Reviews

Bouke is een zeer professionele en kundige personal trainer. Of het nu tijdens een groepsles, een small group training of tijdens een pt training is, hij zorgt ervoor dat je je doelen behaald en gegarandeerd met spierpijn de volgende dagen op staat 😅.Door zijn kennis kan iedereen bij hem trainen, ook als je ergens last van hebt. Bouke je bent een topper!
Lisette van Doorn
Lisette van Doorn
1698130038
Ik train al vanaf 2019 bij Bouke. Ik had nog geen ervaring met krachttraining. Ik heb door de jaren heen doelen bereikt, waarvan ik niet dacht dat het mogelijk was!! Dit komt echt door Bouke zijn rustige en professionele aanpak.Bouke is super kundig en kan dit op een duidelijke manier uitleggen. Ook houdt hij rekening met hoe belastbaar je lichaam is of waar je de nadruk op wilt leggen. En zeker niet onbelangrijk, de trainingen zijn met veel humor, waardoor het ook goed vol te houden is.
maaike broekema
maaike broekema
1694603581
Ik ben super blij dat ik bij Bouke begonnen ben met personal training. Voor het eerst in mijn leven ben ik echt gemotiveerd om mijn doelen te behalen en ga ik met plezier naar de sportschool. Bouke is vriendelijk, reageert snel en denkt in oplossingen. Je goed en sterk voelen is een fantastisch gevoel, ik zou iedereen aanraden om bij Bouke te beginnen met trainen.
Michelle Hunting
Michelle Hunting
1693333127
Als fanatieke sporter merkte ik dat mijn motivatie een beetje aan het verdwijnen was en ik ook niet meer echt vooruit kwam. Besloot de hulp van Bouke in te schakelen. Super blij mee! Bouke luistert goed naar je wensen en doelen en stelt op basis daarvan een fijn programma samen. In korte tijd weer veel progressie gemaakt, dat had ik in mijn eentje niet gered. Bouke is professioneel en relax in de omgang. Dat vind ik zelf erg prettig. Trainen met hem vind ik dus een aanrader!
Monique Franssen
Monique Franssen
1666620721
Top trainingen met veel variatie!
Thom Kauffmann
Thom Kauffmann
1666615807
In 2018 ben ik zonder enige kennis gestapt in de wereld van Fitness, geen idee met hoe ik moest beginnen of wat ik moest doen. Toen heb ik via een traject bij Burning Heart op de zaterdagen 1 uur les gekregen van Bouke PT. Dit heeft mij het opzetje gegeven om te beginnen met fitness. Bouke is erg kundig en heeft kennis als het aankomt op het gebied van Fitness. Hij heeft mij er dan ook altijd op gewezen om zo goed mogelijk de technieken uit te leggen over hoe je de oefeningen het best kan uitvoeren om er zo voor te zorgen dat ik betere resultaten kan verwachten en blessures voorkomt. Bouke is daarnaast tijdens zijn PT lessen erg profesioneel met een grappig randje, zijn lessen zijn niet saai en grappen worden gemaakt, dit in combinatie met expertise op het gebied van fitness ( uitvoering van de oefeningen ) is erg prettig. Bouke heeft mij ook erg geholpen met het opstarten en op het rijtje krijgen van mijn voeding. Bouke maakt goede voedingsplannen, uit mijn ervaring sprekend: Bouke heeft ervoor gezorgd dat ik met behulp van zijn traingsschema's, adviessen en voedingsplannen ( mijn doel was het aankomen in spiermassa ) van 2018 tot 2019 ( 1 jaar fitness ) van 69 kilo naar 82 kilo gegaan! Ik had het mij niet fijner kunnen wensen om zo te beginnen in de wereld van Fitness: Expertise, Humor, Informatief flexibel, vriendelijk en overal weet zich goed aan te passen om ervoor te zorgen dat jij je op het gemak voelt en je samen met Bouke de beste resultaten eruit kan halen. Ik raad Bouke PT zeer aan, aan iedereen die wilt beginnen met Fitness, verder wilt groeien en fitter wilt worden.Bouke PT,Bedankt voor alles.
jean-marc geserick
jean-marc geserick
1666520740
Bouke is een top trainer! Hij luistert naar jouw wensen, stelt haalbare doelen, is betrokken en geeft bovenal uitdagende trainingen. Met behulp van Bouke haal je het beste uit jezelf. Zeker aan te raden!
max nieuwenhuijsen
max nieuwenhuijsen
1666517057
Persoonlijk met een hoofdletter P. Bouke weet zich aan te passen aan je wensen en eisen en heeft weinig woorden nodig om precies te begrijpen wat je wilt. Absoluut een aanrader als PT.
Rasham Rastegarpour
Rasham Rastegarpour
1666467130
Een goede personal trainer met verstand van zaken. Hij probeert altij het maximale uit je te halen. Zo dat je ook met voldoening naar huis gaat, na een uurtje trainen met hem. Daarnaast kan hij je ook heel goed helpen met je voeding. Om zo te zorgen dat je het maximale resultaat uit je trainingen haalt.Kortom een zeer fijne trainer om mee te trainen!
Jeroen Meppelink
Jeroen Meppelink
1666458062
Bouke begrijpt trainen en doet dat situationeel. Hij houd rekening met blessures en voorkomt ze door een bij iedere training na te gaan hoe je lijf eraan toe.En hij is een plezierige vent.
Axel Vis
Axel Vis
1666449355
Bouke is top trainer! Helpt je goed bij het behalen van je doelen in een prettige omgeving. Hij verstaat zijn vak, heeft humor en duwt je net over rand waardoor je groeit of beter wordt. Ik heb met hem vorig jaar een 6 maanden traject gehad om sterker en fitter te worden en dat is zeker gelukt! Kan hem zeker aanraden.
Auke Dirkmaat
Auke Dirkmaat
1666180806
Bouke is een echte professional. Hij weet echt waarover hij praat. Wat je ook voor euvel hebt hij weet altijd een oefening te vinden om je te helpen met je doelen. Boven dat alles is hij heel toegankelijk, uitermate flexibel en humor is hem ook niet vreemd. Sessie met Bouke zorgen altijd voor fysiek en mentaal resultaat. Je kunt je geen betere personal trainer wensen!
Arthur Kruisman
Arthur Kruisman
1665837066
Bouke is een baas !Verstand van zaken dat is duidelijk.Hij pusht mij veel verder dan dat ik op eigen houtje had aangekund.Veel lachen maar ook zeker sirieus wanneer dit nodig is.Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!
Henk de Vries
Henk de Vries
1634110486
Ontzettend fijn om mee te sporten. Bouke helpt je doelgericht en professioneel met je training, en dat ook met betrekking met je voeding, om zo je doelen te bereiken. Hij komt enthousiast en gemotiveerd over en wilt je graag helpen. Kan altijd bij hem terecht met vragen en neemt dan ook de tijd voor je. Ben al erg tevreden met de huidige resultaten.
Joren van Leeuwen
Joren van Leeuwen
1634057698
Om een review te schrijven over Bouke is niet echt moeilijk. Ik heb Bouke leren kennen als een zeer betrokken coach die altijd veel tijd voor je neemt. Dit niet alleen bij het sporten, maar ook bij het geven van het juiste voedingsadvies tijdens de lessen en ook gedurende de gehele dag als je hem nodig hebt. Hij is positief, heeft heel veel kennis van zaken en zorgt ervoor dat je de gestelde doelen bereikt. Samenwerken met Bouke is heel erg prettig en gezellig en hij weet je altijd te motiveren, ook als de gestelde doelen (nog) even niet bereikt zijn of nog even heel ver weg lijken. Hij is een doorzetter en als ik het over mocht doen dan zou ik weer voor Bouke kiezen. Echt een enorm voordeel om te werken met Bouke is het feit dat hij een eigen app heeft ontwikkeld, waarmee je de gestelde doelen kunt bijhouden, je voeding kunt invullen en je op die manier goed kunt focussen op de juiste producten. Met die app kan je tevens de beschikbaarheid van Bouke inzien en gelijk je eigen training met hem inplannen. Kortom: echt een aanrader als je op zoek bent naar een professionele personal trainer! Ik zeg: DOEN!
ICLOZE ICLOZE
ICLOZE ICLOZE
1571769117
Zeer professioneel en heel persoonlijk. Bouke weet waar hij het over heeft en is heel doelbewust.
Kevin Bos
Kevin Bos
1542191721
Bouke is een zeer betrokken en motiverende trainer. Hij helpt niet alleen met de trainingen maar kan ook helpen met je voeding. De app die je van Bouke krijgt is ook erg handig, zo kan je goed de voortgang van je trainingen bijhouden, instructies voor als je zelf traint nakijken en je voeding bijhouden. De sportschool waar hij de lessen geeft is zeer compleet met vriendelijke members. Een aanrader!
Miranda V K
Miranda V K
1542181997
Bouke heeft verstand van lijf, training en voeding, en kijkt heel goed met je mee wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Super!
Marieke Wollaars
Marieke Wollaars
1541499457
Top begeleiding!
Rene Taling
Rene Taling
1541426788
js_loader

Gezonder en fitter worden?

Gratis Fitcheck bij Personal trainer Hilversum?

De fitcheck bestaat uit:

\

Meten gezondheidsmarkers. We meten hierbij je bloeddruk, rusthartslag, HRV, gewicht omtrekmaten.

\

Advies op gebied van voeding, training en lifestyle hoe je het beste naar jou doel toe kunt werken.

\

Samen kijken naar mogelijke vervolgstappen.

Bouke personal training Hilversum

SNEL VET VERLIEZEN ZONDER DIEET bij Personal Trainer Hilversum?

Download dit voedingsplan die na 1 week al resultaat oplevert.

Na het volgen van de voedingsregels en het voedingsschema kan je 1% lichaamsgewicht aan vet kwijt raken op een gezonde manier zonder hongergevoel

 

of

Bouke Personal Training Hilversum

Email

Stuur een Bericht

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-1″ title=”off” description=”off” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” title_text_color=”#FFFFFF” description_text_color=”#FFFFFF” label_text_color=”#FFFFFF” sub_label_font=”||||||||” sub_label_text_color=”#FFFFFF” field_description_text_color=”#FFFFFF” section_field_title_text_color=”#FFFFFF” custom_form_button=”on” form_button_text_color=”#FFFFFF” form_button_border_radius=”25px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_gravityform]

begin hier

Gratis Fitcheck

× WhatsApp met mij!