06 214 729 20 info@bouke-pt.nl

Graag een strakke buik?

ZOU JE GRAAG EEN STRAKKE BUIK WILLEN? ZIEHIER ONZE 4 TIPS!

Heb je het doel om in een paar weken volledig een strakke buik te creëren, is dat voor de meeste mensen helaas niet te doen! Het duurt vaak een tijd voordat je buikspieren echt zichtbaar zijn, en bij sommige mensen is het (bijna) onmogelijk geheel droog op de buik te worden. Aanleg en anatomische voordelen spelen uiteraard een grote rol, maar het kan vaak zeker!

[bullets style=”red”]

 • TIP 1: Abs are made in the kitchen
  Het allerbelangrijkste is uiteraard VOEDING!!! Stop niet met eten, maar eet de juiste dingen. Eet veel groente (broccolli, komkommer, spinazie, sla, etc.), gevogelte, maar ook (vette) vis. Eet wel alles in redelijke verhouding en kijk vooral wat er gebeurt. Mocht je niet droger op je buik worden, stel je voeding dan weer bij.

[/bullets][bullets style=”red”]

 • TIP 2: Koolhydraten
  Een juiste inname van koolhydraten is heel belangrijk. De koolhydraten volledig elimineren uit de voeding werkt goed, maar kan voor lange tijd een negatief effect hebben. Het lichaam komt dan in spaarstand, en wanneer je dan koolhydraten eet kan je snel vocht vasthouden. Speel met de inname van (juiste vormen van) koolhydraten, en kijk hoe je hierop reageert.

[/bullets][bullets style=”red”]

 • TIP 3: Kort intensief trainen (HIT training)
  Altijd maar buikspieren trainen is meestal niet de beste methode om een strakke buik te creëren. Ten eerste zal vaak de laag vet op de buik weg moeten zijn om de buikspieren überhaupt te kunnen zien. Korte intensieve training zoals kettlebells of vol gas zaktraining werkt vaak het snelst aangezien dit zorgt voor een enorme stijging van de stofwisseling, ook nog lange tijd na de training.

[/bullets][bullets style=”red”]

 • TIP 4:Water
  Water drinken is essentieel voor het afvoeren van afvalstoffen, een goede spijsvertering en de absorptie van voedingsstoffen in het lichaam. Water is een heel goedkoop, en super effectief supplementen. Het kan tevens zorgen voor een toename in kracht (10 – 15%) en uithoudingsvermogen (20 – 30 %). De meeste mensen zouden minimaal 3 liter water per dag mogen drinken!

[/bullets]

afvallen?

Download mijn voedingsplan en verlies
minimaal 1 procent gewicht in vet per week.
En leer op een verantwoorde manier je voeding aan te passen.

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Bouke Personal Training Hilversum
× WhatsApp met mij!